OVER ONS

VANDEJONG

Vandejong werkt al jaren met jong ontwerp- en schrijftalent. We zagen dat de skills van recent afgestudeerde creatieven niet overeenkomen met de gevraagde ervaring in het werkveld. In opdracht van en betaald door het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie startte beginnend ontwerper Natasja Bökkerink haar onderzoek naar de oorzaak en oplossing van dit probleem.

www.vandejong.com

NATASJA BÖKKERINK

Als startend grafisch vormgever heeft Natasja het gat tussen studie en werkveld zelf ervaren. Als grafisch vormgever wil ze zich inzetten voor maatschappelijke kwesties, en zorgen dat haar ontwerpen bijdragen aan een betere samenleving. De overeenkomende missie van Natasja en Vandejong bleek de perfecte basis voor een samenwerking.

www.natasjabokkerink.nl

STIMULERINGSFONDS CREATIEVE INDUSTRIE

Als cultuurfonds financiert het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie verschillende vernieuwende projecten binnen de creatieve industrie, van vormgeving, digitale cultuur, architectuur, en alles daartussen. Het fonds hecht belang aan de verbetering en vooruitgang van de creatieve sector. Daarom ligt er veel nadruk op talentontwikkeling. Met Bouwen aan Talent geeft het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie startende ontwerpers de kans om drie maanden lang samen met gevestigde bureaus te werken aan actuele, relevante vraagstukken. Op deze manier wordt zowel de startende maker als het werkveld verder geholpen.

Meer informatie over het Stimuleringsfonds en de verstrekte subsidies vind je op www.stimuleringsfonds.nl.